Top
Rubber yogamat
Nieuw
  • Rubber yogamat
  • Rubber yogamat
  • Rubber yogamat
57,00
per stuk

Rubber yogamat van hoogwaardig natuurrubber. Deze professionele mat helpt je bij de uitvoering van de asana's door de sterke grip die je hebt, de onderkant die stroef is en de handige maat. 

De voordelen van deze mat is dat deze mat, bij goed gebruik, 15 jaar of langer mee kan gaan. Kijk wel uit met de poes als je het thuis hebt liggen, want poezen vinden het heerlijk om de nagels aan te slijpen!

Door de goede grip, het comfortabele gevoel dat het geeft, vocht absorberend en de mooie look maakt het een hele fijne mat om je dagelijkse oefeningen thuis en in de yogastudio te doen. Ook zeer geschikt als pilatus mat.

Je kunt de mat op een eenvoudige manier schoonhouden met een sopje van groene zeep. In het begin ruikt de mat nog een beetje naar rubber, maar deze geur verdwijnt snel. Omdat het een natuurproduct betreft kunnen er onregelmatigheden in de mat zitten, zoals blaasjes en soms kleine gaatjes. Dit heeft geen enkel effect op de houdbaarheid van de mat en het gebruik. De mat kan om deze redenen niet geretourneerd worden. Het sluit om deze redenen juist zeer goed aan bij de filosofie van yoga......

ç
Materiaal: hoogwaardig natuurrubber