Top
Olijfolie-zeep
< Home

De echte Aleppo olijfolie-zeep vindt u hier.

olijfoliezeepHet is een natuurlijk product dat van verzeepte olijfolie en (eventueel) laurierolie wordt gemaakt. De zeep is door het oxidatieproces okergeel van kleur, maar van binnen mooi olijfgroen.
De zeep bevat geen chemische stoffen die de huid irriteren. Het bevat geen dierlijkie vetten. Maakt de huid schoon maar droogt deze niet uit.
Heeft een milde , natuurlijke olijf- / laurierolie geur en geen toegevoegde parfums. Is geschikt voor het wassen van het haar, ook bij dagelijks gebruik (wel goed uitspoelen!). Is voor elke huidtype en speciaal aanbevolen bij klachten van de hoofdhuid. Ideaal voor het scheren; de zeep heeft een crème tot romige schuimontwikkeling.
De zeep is zuinig in gebruik.
Na gebruik het blok rondom laten drogen.

Tips: omdat sommige mensen de zeepblokken onhandig in gebruik vinden, kan de zeep in plakken gesneden worden met een heet mes. Of het blok eerst 20 á 30 seconden in de magnetron en dan in stukken snijden (denk aan de vingers!).

Voor de olijfolie-zeep producten geldt dat bij een bestelling van twee stuks of meer een er een korting gegeven wordt op elk besteld artikel. Bij de beschrijving van een artikel vindt u hier meer informatie over.


Klik op: Producten