Top
Retourneren, ruilen en annuleren

Retourneren

Alle aankopen kunnen, mits ongebruikt en onbeschadigd, binnen 8 werkdagen geretourneerd worden onder vermelding van naam, ordernummer, bankrekening nummer en uw wens het product te ruilen voor een ander product of wens tot retourbetaling. Laat ons dit binnen 48 uur weten. De verzendkosten voor retourzending zijn voor rekening van de koper. Is uw geretourneerde aankoop beschadigd, dan komen de eventuele reparatiekosten of vervangingskosten voor rekening van de klant.

 

 

Ruilen:

Indien uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldoet, laat ons dit dan binnen 48 uur weten. U kunt uw aankoop binnen de zichttermijn van 8 werkdagen retourneren onder vermelding dat u het wilt ruilen voor een ander product. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, of u kunt onze Klantenservice bellen zodat we met elkaar kunnen overleggen welk artikel u graag ervoor in de plaats wilt ontvangen. Als u per post wilt ruilen adviseren wij u om de brief aangetekend te versturen. Voor het ruilen rekenen wij geen kosten, de verzendkosten van het retourneren komen voor rekening van de koper.

 

 

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang de bestelling nog niet is verstuurd, kosteloos.

Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan dient u het pakket(en) bij bezorging te weigeren. Indien wij reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht echter alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger!