Top
Pendels

Pendels van metaal, rozenkwarts, bergkristal of amethist. Met pendelen wordt bedoeld het beantwoorden van (levens)vragen met behulp van een pendel, een vaak druppelvormig metalen, glazen of houten voorwerp aan een draad of kettinkje.

Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om zogenoemde "energieën" te detecteren. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat pendelen zou werken, maar mensen die de pendel hanteren zijn van mening dat het instrument goed werkt.
 

Bij het pendelen houdt men het uiteinde vast van een flexibele draad, touw of ketting met een lengte van 5 tot 10 centimeter. Aan de andere uiteinde hangt een voorwerp van metaal, glas, hout of ander materiaal, dat als een klein gewicht functioneert. Dit gewicht kan allerlei vormen en maten hebben.

Het stellen van vragen zou zorgvuldig moeten gebeuren om goed een antwoord te kunnen verkrijgen. De vraag moet daarom exact worden gesteld en men kan maar één vraag tegelijk stellen. De pendel zou dan door een specifieke manier van bewegen de vraag kunnen bevestigen of met 'nee' beantwoorden.
Bij het pendelen wordt soms een pendelkaart gebruikt, waarop een aantal mogelijke antwoorden of een alfabet staan afgebeeld.

Aangezien de pendel alle kanten op bewegen kan biedt de pendelkaart naast oriëntatie ook meer mogelijkheden het antwoord gedetailleerder af te lezen.

Carneool
Carneool
Carneool is een steen van vernieuwing die meer vitaliteit en levensvreugde schenkt.


€ 7,00
Rozenkwarts pendel
Rozenkwarts pendel
Rozenkwarts pendel. Rozenkwarts helpt bij heimwee, pijn, duizeligheid, bloedziekten, hart- en bloedsomloop stoornis, leverkwalen, nierkwalen, puberteit problemen, jaloezie, diarree en buikkrampen bij baby's. Vergroot de creativiteit, geeft fantasie, geestelijke groei en bevordert de liefde, zelfrespect, kunst en scheppend denken. Bedaart verder opvliegerige mensen en is een prima steen voor kinderen.


€ 7,00
Amethist
Amethist
Amethist is de steen van de hoogste geestelijke macht en hoort bij het zevende chakra. De mooie paarse kleur maakt ernstig, geeft helderheid van geest en is ontspannend in het algemeen.


€ 7,00
Carneool
Carneool€ 14,00
Rozekwarts
Rozekwarts€ 14,00
Amethist
Amethist€ 14,00
Bergkristal
Bergkristal

Bergkristal heeft de neiging om alles in terug in evenwicht te brengen. Het is een ware heelmeester en kan voor elke aandoening worden gebruikt. Het verzacht brandwonden en harmoniseert alle chakra’s zuivert en geeft evenwicht.

€ 18,50