Top
Verzendkosten

Easy Spirituals maakt voor het versturen van onze producten gebruik van de diensten van PostNl of andere vervoersdiensten. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op afspraak af te halen op het adres: Boeierlaan 12, 1503 JV in Zaandam. Meld uw komst van te voren aan bij onze klantenservice, telefoonnummer 06 -10.80.80.30, zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Verpakkingen:
De producten die u bij ons koopt, worden verstuurd in milieu vriendelijke verpakking of in een hergebruikte verpakking. Het kan voorkomen dat u een pakketje ontvangt met de resten van een oude adressticker erop. Zo kan een verpakking meerdere keren gebruikt worden. 

 

Klanten uit de Zaanstreek:
Indien u niet in staat bent om bij ons langs te komen, dan bieden wij onze klanten uit de Zaanstreek aan om bij een bestelling van € 20,00 of meer het bij u thuis te bezorgen. Dit geldt voor ons hele assortiment. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Indien u meer dan één product bestelt betaalt u de verzendkosten voor het totale gewicht, inclusief verpakkingsmateriaal, dat wij per post of als pakket naar u versturen.

 

Voor uitgebreide informatie over Posttarieven verwijzen wij naar Posttarieven 2013, zie:

 

Tarieven Post

 

Hieronder volgen de tarieven van de meest voorkomende zendingen:

 

Brievenbus post 

 

         Nederland:                  Europa:         Buiten Europa(Eur. zone 2:  

 

  100  gr.  € 2,49                   € 4,20                           4,20

  350  gr.  € 3,32                   € 8,40                           8,40

2000 gr.   € 3,60                   € 9,80                        € 12,60

Artikelen met een waarde onder de € 20,-- worden niet-aangetekend verstuurd, behalve als de koper dit aangeeft en de meerkosten betaalt (moet apart overgemaakt worden). Easy Spirituals moet kunnen aantonen (via Track en Trace bon) dat het artikel is verstuurd, maar is niet verantwoordelijk voor het aankomen van de bestelling. De verantwoording hiervoor ligt bij  vervoerder. 

Artikelen met een waarde boven de € 20,-- worden zonder meerkosten binnen Nederland aangetekend verstuurd. 

 

Pakketten binnen Nederland (Onverzekerd)

 

Tot 20 kg           €   6,75

Tot 30 kg           € 12,20

 

Waardevolle producten (> € 20,--) worden zonder meerkosten te berekenen aangetekend verstuurd binnen Nederland.

 

Buitenlandse bestellingen worden tegen de daarvoor geldende transport/vervoerskosten berekend. Voor aangetekende post worden meerkosten berekend. U kunt via ons mailadres: info@easyspirituals informatie hierover ontvangen.