Top
Over Easy Spirituals

< Home

Easy Spirituals wordt geleid door Marcelle de la Porte en ondersteund door haar dochter Azra Doesburg.  

 
Yogadocente Marcelle
Marcelle heeft sinds 2007 een yogastudio De Yogapoort in Zaandam, waar Hatha Yoga, Raja Yoga, Kinderyoga en Kundalini Yoga wordt gegeven. Marcelle geeft groepslessen, privélessen, yogatherapie en privéyoga o.a. voor fysiek gehandicapten. Ook biedt de studio diverse activiteiten op het gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit. Er worden regelmatig workshops gegeven door Marcelle en anderen. 
 
De studio wordt geleid door Marcelle de la Porte, gecertificeerd yogadocente. De lessen worden gegeven met veel enthousiasme en kennis, die door het volgen bijscholingen in binnen en buitenland verder wordt uitgebreid en verdiept. 
 
“Vanaf 1998 geef ik les, eerst vanuit mijn huis, later in gehuurde locaties. September 2007 heb ik De Yogapoort geopend  en inmiddels hebben we een heerlijk pand op Oud Zaenden in Zaandam.  De studio heeft een eigen sfeer die kenmerkend is voor de yoga en de activiteiten die hier worden georganiseerd. Deze sfeer staat voor respect in de meest ruime zin, gezelligheid, verdieping, zelfontwikkeling, inzicht en humor, maar ook de bereidheid om eigen verantwoordelijkheid te nemen en met jezelf aan de gang te gaan. De yogalessen geef ik met veel plezier, zodat het avondje yoga echt een avondje voor jezelf is geworden. De inhoudelijke kant van yoga, de yogafilosofie, wordt spelenderwijs tijdens de lessen overgedragen. Mijn motto is: “geloof en leef in ruimte in plaats van in beperkingen”.
 
De oude versie van de website van De Yogapoort bevatte een webshop met yoga artikelen, zoals matten, kussens en yogastrips. We merkten dat er belangstelling is voor goede producten en besloten om de aparte webwinkel Easy Spirituals op te zetten waarin we mooie en vaak bijzondere producten en artikelen verkopen, we streven naar producten die met respect voor mens en milieu zijn geproduceerd. Veel van onze artikelen zijn spiritueel en gemaakt vanuit het hart. De bedoeling is om het assortiment in de toekomst uit te breiden met artikelen waar wij achter kunnen staan en die een aanvulling zijn in je huis of gewoon leuke cadeau's om weg te geven.

Zie onze bijzondere sjaals die we meegenomen hebben uit India.
Warm en beeldschoon om over je kleding te dragen. 

Vanuit die gedachten verkopen we o.a. het merk YogaStyles met producten die een must zijn voor elke milieubewuste yogi en yogini. Ook zijn we er trots op dat we de enige webwinkel zijn die de prachtige keramische kunst- en gebruiksvoorwerpen verkoopt van Dorje, een pottenbakker kunstenaar, specialist op de draaischijf. Hij maakt unieke stukken geïnspireerd door de Boeddhistische culturen van China, Korea en Japan. Hij werkt met aardewerk, porselein en EM-keramiek. Mooie spiritueel geladen voorwerpen. Denk hierbij o.a. aan wierookbranders, oliebranders en huisaltaren. Ook maakt Dorje zelf heerlijk geurende wierooktabletten. Ieder gemaakt stuk door Dorje is uniek en anders, hiermee koop je iets heel bijzonders. Bijvoorbeeld de waxinelichtbranders met 108 gaten, waar het licht doorheen schijnt naar alle richtingen. Dit cijfer is een magisch getal voor Hindoes en boeddhisten.
 
Mijn dochter Azra (op de foto met haar zoon Milan) vond het zo een leuk initiatief dat ze besloot om de webwinkel met hand- en spandiensten te ondersteunen. Zo zal Azra je te woord staan als je de klantenservice belt. Zij heeft creatieve ideeën over producten om die in de webshop in te brengen en zij zal je met raad en daad bijstaan als je vragen hebt.
 
Marcelle en Azra nodigen je uit om in onze webwinkel rond te neuzen. Zoek hier mooie spullen voor jezelf en/of bijzondere cadeaus voor de mensen om je heen. Als je nog vragen hebt over onze spullen of als je artikelen weet die in ons assortiment zouden kunnen passen, neem dan contact met ons op.
 
Namaste,
 
Easy Spirituals
Marcelle en Azra