Top
Yoga/meditatie
< Home

Easy Spirituals verkoopt o.a. het milieuvriendelijke merk YogaStyles.

YogaStyles is een nieuw merk op de Nederlandse markt. Alle artikelen worden met respect voor mens en milieu geproduceerd. Het scala artikelen zal in de toekomst uitgebreid worden met een breed assortiment van yoga artikelen. Koop verantwoord uit de serie EKO-yogamatten, blokken, yogariemen en tassen.


De yogamatten van YogaStyles zijn een gezonde keuze, zowel voor u als voor het milieu. De matten zijn duurzaam, kunnen gerecycled worden en zijn biologisch afbreekbaar.

Alle nieuwe yogamatten worden stroever naar mate ze meer gebruikt worden. Het beste kunt u de mat voor het eerste gebruik 2 of 3 keer vochtig maken met een natte doek en na elke keer volledig laten drogen. Dit komt de anti-slip kwaliteit ten goede. Naar mate de mat meer gebruikt wordt zal hij meer anti-slip worden. De beste manier om dit te bereiken is dan ook heel veel yoga doen!

Om de mat te reinigen kun je deze afnemen met een vochtige doek, eventueel met een sopje van milde zeep of milde shampoo. Ook kun je de mat in de wasmachine wassen op 30º. Laat de mat volledig drogen alvorens deze te gebruiken. De mat is erg glad als het nog nat is!
 

Na aankoop van een yogamat kunt u deze voor het eerste gebruik 2 of 3 keer vochtig maken met een natte doek en na elke keer volledig laten drogen. Dit komt de anti-slip kwaliteit ten goede. Naar mate de mat meer gebruikt wordt zal hij meer anti-slip worden. De beste manier om zo snel mogelijk een goede anti-slip mat te krijgen is dan ook heel veel yoga doen! Om de mat te reinigen kunt u deze afnemen met een vochtige doek, eventueel met een sopje van milde zeep of milde shampoo. Laat de mat volledig drogen alvorens deze opnieuw te gebruiken.

Klik op > Yogamat voor een overzicht van alle yogamatten die u bij Easy Spirituals kunt kopen.

 

Van het merk YogaStyles leveren wij ook:

De levertijd van onze yoga artikelen varieren van 3 tot 7 dagen, afhankelijk van onze voorraad.

Meditatiekussens
YogaStyles biedt in haar assortiment met gezuiverd boekweitkaf gevulde meditatiekussens aan. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn zowel geschikt voor thuis- als studio gebruik.

De kussens hebben een katoenen binnenhoes, zodat u eenvoudig het kussen kunt bijvullen. Al onze kussen voldoen aan de strenge eisen om aan het keurmerk te voldoen.


Easy Spirituals.....Pure Life, Life Pure

 
< Home < Yoga/meditatie > Meditatiekussens

YogaStyles Bolster XL, paars
YogaStyles Bolster XL, paars
Yoga Bolsters van het merk YogaStyles
€ 56,00
YogaStyles Bolster XL, zwart
YogaStyles Bolster XL, zwart
Yoga Bolsters van het merk YogaStyles
€ 56,00
YogaStyles Pranayama Bolster Pro
YogaStyles Pranayama Bolster Pro
Yoga Bolsters van het merk YogaStyles
€ 35,00